Verhuizen

VerhuizenWij Verhuizen!

Met veel enthousiasme kondigen wij aan dat ons bedrijf per 1 augustus zal verhuizen van Mierlo naar een nieuwe locatie in Someren!
Wij hebben met veel plezier ons kantoor in Mierlo gehad, maar we kijken ernaar uit om met nog meer plezier ons nieuwe kantoor in Someren te betrekken. Deze verhuizing biedt ons de kans om verder te groeien en onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Wat verandert er voor u? Helemaal niets! Wij blijven ononderbroken onze diensten verlenen zoals u dat van ons gewend bent.
Onze inzet en service blijven zoals altijd topprioriteit.

Interessant nieuws voor ondernemers! Onze huidige locatie in Mierlo komt per 1 augustus beschikbaar voor verhuur.

Deze kantoorruimte is voorzien van alle moderne gemakken, waaronder glasvezel, een eigen keuken, een ruime kantoortuin van 50m2 en led verlichting. Een ideale plek voor uw onderneming!

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op onze nieuwe locatie in Someren. Bedankt voor uw voortdurende vertrouwen en samenwerking.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×