0493-724954 info@two-it.nl

Wij zijn Two-iT, uw IT-partner

Gertjan Smetsers,
Mede-Eigenaar van Two-iT

Gertjan heeft in de IT branche al 13 jaar ervaring, deze ervaring heeft hij opgedaan in zijn eigen onderneming G. Smetsers B.V. voorafgaande bij de onderneming van zijn ouders Smetsers Systems de Computer Shop.

Andy Gribnau,
Mede-Eigenaar van Two-iT

Andy heeft in de IT branche al 15 jaar ervaring, deze ervaring heeft hij opgedaan in zijn eigen onderneming HOTROT ICT Management.

Yvonne Gribnau,
Administratieve medewerkster Two-iT

Yvonne is naast onze administratieve medewerkster overal inzetbaar.

 

Matthijs van de Spek,
Systeembeheerder Two-iT

Wat vinden anderen van ons?

 • Wij zijn een transportbedrijf gevestigd in het buitengebied van Someren waar geen glasvezelinsluiting ligt. Two-IT levert nu een perfecte internetverbinding genaamd Air Fiber waardoor we een hoge up- en download snelheid hebben wat zeer noodzakelijk is voor ons bedrijf. Service is top!

  Mark van Mierlo A. Kanters Internationaal Transport
 • Two-It heeft bij ons Airfiber aangelegd. In het begin was de verbinding niet 100%. Allemaal technisch waar wij geen verstand van hebben en we ons ook niet in willen verdiepen. Maar Andy en zijn team hebben er vanaf het eerste signaal alles aan gedaan om het probleem op te lossen. En nu functioneert alles perfect.

  Martin Jeuken Beeldenmarkt.nl
 • Wij kennen TWO-iT al 9 jaar als een praktische, functionele, oplossingsgerichte, inventieve en altijd direct bereikbare no-nonsense automatiseerder. Daarnaast zijn het fijne, betrouwbare mensen om mee samen te werken!

  Jeroen Wonders Bounce, Centra voor Werk & Psyche BV
 • Vereijken Kwekerijen BV heeft alle activiteiten mbt kantoor ICT uitbesteed aan TWO-it, ze installeren en beheren de nieuwste techniek waarbij dit bedrijfszeker, betaalbaar en klantvriendelijk is. De service en oplossingsgerichtheid zorgt professionele (mobiele)werkplekken.

  Hans Vereijken Vereijken Kwekerijen BV
 • Wij zijn al jaren tevreden klant van Two-It. NEWstairs en Van Eyck shutters zijn erg hard gegroeid waar ook op het gebied van ICT veel bij kwam kijken. In onze bedrijfsvoering zijn we afhankelijk van een goede bereikbaarheid, zowel via e-mail als telefonisch. Two-it zorgt ervoor dat dit altijd prima in orde is.

  NEWstairs en Van Eyck shutters