0493-724954 info@two-it.nl

Bellen via internet VoIP

Doordat Two-iT gebruik maakt van X2com als partner kunnen wij garant staan voor de beste VoIP oplossing. Naast de oplossingen van X2com bied Two-iT ook eigen maatwerk VoIP oplossing, zoals Hosted PBX (Cloud Telefooncentrale) i.c.m. X2Mobile een bijzonder krachtig product.

Wat vinden anderen van ons?

 • Wij zijn een transportbedrijf gevestigd in het buitengebied van Someren waar geen glasvezelinsluiting ligt. Two-IT levert nu een perfecte internetverbinding genaamd Air Fiber waardoor we een hoge up- en download snelheid hebben wat zeer noodzakelijk is voor ons bedrijf. Service is top!

  Mark van Mierlo A. Kanters Internationaal Transport
 • Two-It heeft bij ons Airfiber aangelegd. In het begin was de verbinding niet 100%. Allemaal technisch waar wij geen verstand van hebben en we ons ook niet in willen verdiepen. Maar Andy en zijn team hebben er vanaf het eerste signaal alles aan gedaan om het probleem op te lossen. En nu functioneert alles perfect.

  Martin Jeuken Beeldenmarkt.nl
 • Wij kennen TWO-iT al 9 jaar als een praktische, functionele, oplossingsgerichte, inventieve en altijd direct bereikbare no-nonsense automatiseerder. Daarnaast zijn het fijne, betrouwbare mensen om mee samen te werken!

  Jeroen Wonders Bounce, Centra voor Werk & Psyche BV
 • Vereijken Kwekerijen BV heeft alle activiteiten mbt kantoor ICT uitbesteed aan TWO-it, ze installeren en beheren de nieuwste techniek waarbij dit bedrijfszeker, betaalbaar en klantvriendelijk is. De service en oplossingsgerichtheid zorgt professionele (mobiele)werkplekken.

  Hans Vereijken Vereijken Kwekerijen BV
 • Wij zijn al jaren tevreden klant van Two-It. NEWstairs en Van Eyck shutters zijn erg hard gegroeid waar ook op het gebied van ICT veel bij kwam kijken. In onze bedrijfsvoering zijn we afhankelijk van een goede bereikbaarheid, zowel via e-mail als telefonisch. Two-it zorgt ervoor dat dit altijd prima in orde is.

  NEWstairs en Van Eyck shutters

Two-iT heeft een uitgebreid pakket als het op VoIP aankomt. Cloud-PBX centrale in de Cloud, Gigaset lokale VoIP centrales, Asterisk VoIP centrales, Skype integratie, X2desk ondersteuning van X2com. Zelfs de integratie van Vast en Mobiel behoord al sinds enkele jaren tot de mogelijkheid.