0493-724954 info@two-it.nl

100% NL Cloud mogelijk gemaakt door Two-iT

100% Nederlandse Cloud omgevingen dat is waar Two-iT samen met de zusteronderneming Cloud-Desk.nl  zich voor inzetten. Two-iT onderscheid zich door alle Cloud diensten aan te bieden in Nederland, anders dan bij de grote partijen maken we gebruik van een Data Center in Eindhoven, mocht er een storing optreden deze ook snel en adequaat opgelost kan worden

Wat vinden anderen van ons?

 • Wij zijn een transportbedrijf gevestigd in het buitengebied van Someren waar geen glasvezelinsluiting ligt. Two-IT levert nu een perfecte internetverbinding genaamd Air Fiber waardoor we een hoge up- en download snelheid hebben wat zeer noodzakelijk is voor ons bedrijf. Service is top!

  Mark van Mierlo A. Kanters Internationaal Transport
 • Two-It heeft bij ons Airfiber aangelegd. In het begin was de verbinding niet 100%. Allemaal technisch waar wij geen verstand van hebben en we ons ook niet in willen verdiepen. Maar Andy en zijn team hebben er vanaf het eerste signaal alles aan gedaan om het probleem op te lossen. En nu functioneert alles perfect.

  Martin Jeuken Beeldenmarkt.nl
 • Wij kennen TWO-iT al 9 jaar als een praktische, functionele, oplossingsgerichte, inventieve en altijd direct bereikbare no-nonsense automatiseerder. Daarnaast zijn het fijne, betrouwbare mensen om mee samen te werken!

  Jeroen Wonders Bounce, Centra voor Werk & Psyche BV
 • Vereijken Kwekerijen BV heeft alle activiteiten mbt kantoor ICT uitbesteed aan TWO-it, ze installeren en beheren de nieuwste techniek waarbij dit bedrijfszeker, betaalbaar en klantvriendelijk is. De service en oplossingsgerichtheid zorgt professionele (mobiele)werkplekken.

  Hans Vereijken Vereijken Kwekerijen BV
 • Wij zijn al jaren tevreden klant van Two-It. NEWstairs en Van Eyck shutters zijn erg hard gegroeid waar ook op het gebied van ICT veel bij kwam kijken. In onze bedrijfsvoering zijn we afhankelijk van een goede bereikbaarheid, zowel via e-mail als telefonisch. Two-it zorgt ervoor dat dit altijd prima in orde is.

  NEWstairs en Van Eyck shutters

Door de diversiteit van Cloud is het voor veel ondernemers, niet te volgen wat waar staat en wie toegang heeft tot bedrijf kritische data. Two-iT lost dit op door alle data, denk hierbij aan email, office documenten, servers, hosting, Cloud PBX etc. in eigen beheer in een 100% NL data center onder te brengen.