0493-724954 info@two-it.nl

Doelgerichte oplossingen is de kracht van Two-iT

Two-iT heeft veel klanten in het buitengebied, tuinders, boerenbedrijven, etc. veel van deze klanten hebben geen toegang tot glasvezel of kabel, ook ADSL/SDSL is niet afdoende meer voor dit soort bedrijven. Ook de beloftes van overheden over het aansluiten van deze gebieden lopen keer op keer op niets uit.

Wat vinden anderen van ons?

 • Wij zijn een transportbedrijf gevestigd in het buitengebied van Someren waar geen glasvezelinsluiting ligt. Two-IT levert nu een perfecte internetverbinding genaamd Air Fiber waardoor we een hoge up- en download snelheid hebben wat zeer noodzakelijk is voor ons bedrijf. Service is top!

  Mark van Mierlo A. Kanters Internationaal Transport
 • Two-It heeft bij ons Airfiber aangelegd. In het begin was de verbinding niet 100%. Allemaal technisch waar wij geen verstand van hebben en we ons ook niet in willen verdiepen. Maar Andy en zijn team hebben er vanaf het eerste signaal alles aan gedaan om het probleem op te lossen. En nu functioneert alles perfect.

  Martin Jeuken Beeldenmarkt.nl
 • Wij kennen TWO-iT al 9 jaar als een praktische, functionele, oplossingsgerichte, inventieve en altijd direct bereikbare no-nonsense automatiseerder. Daarnaast zijn het fijne, betrouwbare mensen om mee samen te werken!

  Jeroen Wonders Bounce, Centra voor Werk & Psyche BV
 • Vereijken Kwekerijen BV heeft alle activiteiten mbt kantoor ICT uitbesteed aan TWO-it, ze installeren en beheren de nieuwste techniek waarbij dit bedrijfszeker, betaalbaar en klantvriendelijk is. De service en oplossingsgerichtheid zorgt professionele (mobiele)werkplekken.

  Hans Vereijken Vereijken Kwekerijen BV
 • Wij zijn al jaren tevreden klant van Two-It. NEWstairs en Van Eyck shutters zijn erg hard gegroeid waar ook op het gebied van ICT veel bij kwam kijken. In onze bedrijfsvoering zijn we afhankelijk van een goede bereikbaarheid, zowel via e-mail als telefonisch. Two-it zorgt ervoor dat dit altijd prima in orde is.

  NEWstairs en Van Eyck shutters

Veel van deze klanten hebben ons dan ook gevraagd om met een oplossing voor dit probleem te komen. Two-iT heeft hier als voorbeeld een oplossing gemaakt voor 3 glastuinbedrijven in Someren-Eind en een logistiek bedrijf. Hier word momenteel door middel van AirFiber-Someren-Eind een gegarandeerd verbinding van 50/50 Mbs geleverd per aangesloten klant, waar het via ADSL niet hoger was dan 12/2 Mbs.

Wat is AirFiber ?

AirFiber is glasvezel snelheden via de Ether.

Welke pakketten zijn er?

Voor € 120,- excl. het geldende BTW tarief  p.m. 50Mbs up en 50 Mbs down . + 1 VoIP account **
Voor € 75,- excl. het geldende BTW tarief p.m. 25Mbs up en 25 Mbs down. + 1 VoIP account **
Voor € 45,- excl. het geldende BTW tarief p.m. 10Mbs up en 10 Mbs down.

Wat zit er in het pakket?

 • 24/7 bewaking van uw internet verbinding.
 • Back-up glasvezel vanuit 4 backbone aansluitingen.
 • 1 vast IP adres meerder IP adressen is een optie.
 • Onderhoud aan netwerk en ontvangst- en zendmasten.

Zijn er vergunningen nodig?

Als de ontvangstmast onder de 5 meter boven de nok van uw bedrijfspand of woning blijft niet.

Wat zijn de garanties voor uptime?

Two-iT garandeert een 98,9% uptime op jaar basis.

Wat zijn de aansluitkosten?

De standaard aansluitkosten zijn € 150,- excl. het geldende BTW tarief. Tijdelijk verlaagd tot eind december 2017 naar € 75,- excl. BTW

Hierin zit inbegrepen:

 • volledig bekabelen vanaf de ontvanger tot de plaats van de router
 • 1 AirFiber ontvanger (blijft eigendom van Two-iT)
 • 1 router (blijft eigendom van Two-iT)
 • 1 voetstandaard voor op plat dak/wandmontage (blijft eigendom van Two-iT)

** VoIP account word als korting gegeven op de aansluiting zijnde € 5,- excl. het geldende BTW tarief p.m.  en word door onze Partner X2com verzorgt. Dit is excl. bel kosten, deze worden apart in rekening  gebracht.

Zie onderstaande kaart voor beschikbaarheid.